Behöver du trafikskola i Haninge?

Haninge Körskola

Vi följer en utbildningsplan med nollvisionen som mål. Elevernas säkerhet är vårt ansvar.

Utbildningar Kontakta oss

Varför välja just Handens Trafikskola?

Enda raka vägen till körkort! Våra trafiklärare är redo att hjälpa dig med det snabbaste möjligaste sätt. Vi utbildar för personbil, körkortsutbildning, intensivkurser, riskutbildningar samt handledarutbildning.
Allt för att du ska kunna bli en säker och trygg förare!

Boka här

Vad tycker våra elever?

Läs / Skriv ett omdöme

4 anledningar att välja oss

Vi erbjuder mångsidiga och kvalitativa utbildningar. Ta ditt körkort hos oss på Handens Trafikskola!

Nu har vi infört en exklusiv 5% studentrabatt!

Ta körkort medan du studerar så får du 5% rabatt på allt!

An error occurred while retrieving media

Snabb, smidig och billig väg till körkortet!

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda bästa möjliga körkortsutbildning till våra elever.

Vi ger dig ett bättre alternativ till Haninge Körskola.

Vi på Handens Trafikskola kan ge dig allt du behöver för att få ditt körkort. Med oss har du en annorlunda lösning än Haninge Körskola. Våra handledare har stor erfarenhet, både av bilkörning och undervisning. Därför kan du känna dig trygg i deras händer, och vara säker på att du får en riktigt bra grund att stå på.
Kontakta oss gärna för att se vilken lösning som är bäst för dig. Vare sig du väljer ett av våra paket eller vi lägger upp ett individuellt program så kommer du att få med dig precis allt du behöver för att klara dig väl i uppkörningen. Det behöver inte alls ta så lång tid eller kosta en massa pengar för att du ska få ditt körkort.

Visa mer

haninge körskola
haninge körskola

Vill du komma igång med en gång och lära dig köra bil? Har du äntligen nått upp till den ålder då du kan satsa på ditt körkort? Behöver du en annan lösning än Haninge Körskola? Då har du kommit till rätt plats. Vi tar hand om dig med öppna armar och ser till att du blir en duktig förare.
Inte bara är vi ett mycket bra alternativ till Haninge Körskola. Hos oss på Handens Trafikskola kan du få hjälp med precis allt som har att göra med träning, teori, kurser och uppkörning. Vi sätter ihop ett paket som passar just dig och dina tider. Det blir billigare om du beställer allt tillsammans, men naturligtvis kan du dela upp det som du vill.

Vissa kurser är obligatoriska när du tar körkort. Vi tycker det är viktigt att du kan anpassa dem till ditt schema. Därför erbjuder vi ett något annorlunda upplägg än till exempel Haninge Körskola. Flera av kurserna har en lång giltighetstid. Har du klarat av Riskettan har du fem år på dig att följa upp. Det ger dig gott om tid att plugga teori och öva dig på att köra.

En del känner sig kluvna när det kommer till att ta körkort. De vill ha lappen, men är lite ängsliga för det praktiska. Vi på Handens Trafikskola har stor erfarenhet och kan vara ett stöd om du är orolig. Vartefter du blir van vid att hantera bilen och befinna dig i trafiken så kommer du att bli lugn och säker. Vi ger dig all den träning du behöver för att kunna köra som ett proffs. I alla fall sätter vi igång processen, men som alla vet tar det lite tid innan du är helt flygfärdig.

Vi uppmuntrar våra kunder att jämföra med andra ställen. Haninge Körskola är ett alternativ, men vi vet att vi har så mycket mer att erbjuda våra klienter. Den långa listan av nöjda kunder talar för sig själv. Du kan vara säker på att lyckas när du bokar in din körkortsresa hos oss.

Ta steget fullt ut idag och boka in din övningskörning hos oss. Eller det kanske är teorin som du helst vill börja med? Kontakta oss gärna och se vilka alternativ vi kan erbjuda dig. Allt är möjligt, det är därför som vi med tillförsikt menar att vi är ett bra alternativ till Haninge Körskola.

Fäll ihop artikeln